Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Voor de betaling heb je keuze uit iDeal en veel (ook buitenlandse waaronder Belgische) banken. Je betaalt veilig via Mollie.

 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelde paperback boek?

Je ontvangt een Track and Trace code wanneer het pakket verzonden wordt. De bevestiging van je bestelling is tevens de factuur. Heb je de factuur niet ontvangen? Check dan je spambox. Bestellingen van paperbacks worden dagelijks met PostNL meegegeven.

 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelde kunstwerk?

De levertijd van het bestelde kunstwerk is gemiddeld 3-5 weken, afhankelijk van de soort kunst die je gekocht hebt. De exacte levertijd staat vermeld op de productpagina van het product, bij de specificaties. 

 

Hoe ontvang ik mijn digitale ebook?

Je ontvangt na je bestelling van het ebook een orderbevestiging en direct een link naar de downloadpagina waarop je het boek kunt downloaden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten verschillen per product en verzendwijze:

  • Paperback boek: € 4,99/7,99 (NL) of € 8,99 (BE)
  • Kunstwerk ingelijst of Chromaluxe: verschilt per afmeting en uitvoering, de definitieve verzendkosten kun je bij het afrekenen zien.
  • Persoonlijk bezorgen binnen Nederland: € 299,-
  • Voor internationale verzendkosten kun je de tarieven bij het afrekenen zien.

 

Wat is een limited edition kunstwerk?

Een limited edition kunstwerk is een uniek kunstwerk! Er wordt van elke limited edition werk maximaal 25 stuks gemaakt, wereldwijd. 

Je kunstwerk wordt gesigneerd en genummerd geleverd, samen met een certificate of authenticity.

 

Hoe kan ik het beste contact opnemen?

Je kunt altijd mailen naar: info@wilmamesman.com, maar ook een berichtje sturen via WhatsApp is mogelijk. Stuur je bericht dan naar: +31 6 57185716.