Over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Wilma Mesman, zakenvrouw, auteur en kunstenares en ik inspireer je hier graag met mijn creativiteit en spirituele inzichten.

Jarenlang was de bloemenbranche het podium voor mijn veelzijdige talenten. Van florale kunst en innovatieve marketing tot het publiceren van invloedrijke boeken; ik heb al het succes enthousiast omarmd. Na een lange periode van ziekte heeft mijn ondernemerschap mij geleid tot het ontwikkelen van verfrissende businessconcepten.

Traditionele gebruiken en digitale vooruitstrevendheid kwamen samen. Het was een prachtige tijd en mijn bloed stroomt nog steeds sneller bij het bedenken van nieuwe concepten. Mijn inspiratie bruist altijd!

Leergierig als ik ben, volg en onderzoek ik voortdurend nieuwe ontwikkelingen. Zo ook op het gebied van a.i. en digitaal ontwerpen. Dat bracht mij bij digitale kunst. Was mijn inspiratie in de bloemenbranche al oneindig, nu krijgt het nog meer dimensie met de enorme brede range aan uitvoeringsmogelijkheden. Inmiddels heb ik hier mijn eigen stijl in gezocht en gevonden en durf zeker wéér net dát stukje verder te gaan waar anderen al opgehouden zijn. Voor degenen die mij kennen: “precies ‘ik’ dus ; )”

Mijn voorliefde voor bloemen en Porsches krijgt een vlucht door deze vorm kunst. De mogelijkheden van Ai zijn oneindig waardoor exclusief op maat gemaakte opdrachten in alle opzichten uniek zijn!

Ik hoef je vast niet te vertellen hoe het voelt om iedere dag te kunnen doen waar je passie voor voelt en waar je blij van wordt. Veel mensen dromen ervan, sommigen hebben het al ontdekt. Het is blij, positief en zorgt ervoor dat je ’s ochtends je bed uit wilt om de nieuwe dag te beginnen.

Dat is precies wie ik ben en wat ik tot uiting breng in mijn kunst: stralend, positief en met onuitputtelijke energie. Dit heeft mij gedreven in de bloemen, bij het schrijven van mijn bestseller ‘Dat klopt’ en is nu nog steeds mijn bron van inspiratie en vuur voor mijn digitale creaties.

Werken met Ai is steeds weer als een enorme uitdaging die overwonnen moet worden. Steeds zoek ik weer de synergie met de  Ai-bots om ze zodanig aan te sturen dat mijn stijl en het beeld dat ik voor ogen heb, daadwerkelijk ontstaat. Kunst door Ai is NIETS zonder menselijke factor.

Creativiteit komt diep uit mijn hart, dat met alle technische kennis tot een succes samensmelt.

Dit is zo’n unieke vorm van beleving en ervaring. De volledige aansluiting bij de huidige tijd waar we in leven; een basis van techniek en de blijvend onmisbare input van de mens.

De sprankeling van mijn ziel, is de bron voor deze uiting van passie. Gemaakt om jouw hart te raken!

Het is heerlijk dat ik jou mag inspireren en jouw dagen kleur geven. De gedachte dat mijn tekst of creatie iedere dag weer iemand raakt en wellicht net dat sprankeltje energie geeft om blij de dag te beginnen, daar doe ik het voor. Mijn onmetelijke energie stroomt op deze manier de wereld in, ook voor jou!

Neem contact op voor boeiende opdrachten of presentaties. Uitdagingen zijn er om aan te gaan! Ik zie je bericht met enthousiasme tegemoet.

Wil je deelgenoot zijn van mijn ontdekkingsreis in het leven? Wil je regelmatig een nieuwe dosis inspiratie en energie ontvangen? Wil je meeliften met mijn stralende blik? Meld je dan hieronder aan voor mijn blog.

Tot snel!

Meer over Wilma