Unica's

Voor de echte kunstliefhebbers met een passie voor intense kleuren en inspiratie presenteer ik mijn exclusieve unica selectie. Elke uitvoering, of het nu ChromaLuxe, Diasec of High Gloss betreft, ontstaat in nauwe samenwerking met jou, de klant. Jouw voorkeuren staan centraal bij het realiseren van deze bijzondere stukken, waarvan er per ontwerp slechts tien unica's worden uitgebracht. Elk exemplaar is een persoonlijk samengestelde speciale editie en vormt als zodanig een uniek kunstwerk, gesigneerd, genummerd en met keurmerk.

ChromaLuxe staat bekend als de definitie van High Definition sublimatie op aluminium, een vernieuwende techniek die een bijna driedimensionaal effect creëert en bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid.

Diasec vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit en waardering onder kunstenaars en musea. Het gepatenteerde proces van verlijming van het kunstwerk met acrylaat zorgt voor een contrastrijke kleurweergave, extra kleurdiepte en een krachtige bescherming tegen UV-straling.

Sta je open voor andere uitvoeringen? Ik adviseer graag mijn hoe mijn kunstwerken optimaal stralen voor jou!

Prijzen vanaf € 5000,- incl.lijst

Neem contact op voor meer informatie.