Originals - In opdracht

Wil jij als kunstliefhebber een uniek werk, speciaal voor jou vervaardigd? Waarvan alleen jij een exemplaar hebt?

En dan niet alleen speciaal doordat er maar één van bestaat, maar ook door de toepassing van technieken die juist de evolutie van kunst en techniek van het tijdperk waarin we leven benadrukt?

Voor jezelf of als écht bijzonder cadeau voor een speciale gelegenheid?

Een heel authentieke weergave met juist dié touch die zo alles zeggend is voor mijn stijl en jouw exemplaar uniek maakt. Waarin je direct die bloem, Porsche of vlinder herkent, in zodanige abstracte kleur en vorm, dat het heel klassieke onderwerp een heel moderne verschijning is.

Dat creëer ik voor je!

Mijn herkenbare eigen stijl, gevormd door al mijn jaren ervaring met vormen en kleuren, gebruik ik in alle dimensies van het creëer proces.

Daarvoor begin ik in een Ai programma met ontwerpen.

Je kent ongetwijfeld de mogelijkheden van ChatGPT en hoe makkelijk dat is.

Ai programma’s ten behoeve van kunst vraagt echter nog om ‘ouderwets’ prompten en met een heel gericht beeld voor ogen werken aan wat ik wil bereiken. Dus: kennis van de techniek, codes, tijd en volharding om mijn eigen stijl te continueren en dát te combineren met #Flowers & #Porsches & Butterflies, de hoofdthema’s van mijn werk. Waarbij het creatie proces en daarbij ook werkelijk mijn gekozen vorm en kleur definiëring, soms dagen en soms weken neemt om precies dát te bereiken wat ik voor ogen heb. In lijn met het doel van de opdracht.

Hierdoor ontstaan unieke ontwerpen, die ik verder bewerk. Zo creëer ik exclusieve unica’s voor jouw persoonlijke maatwerk kunstwerk. Volledig naar jouw wens, alleen voor jou!

Unica’s kunnen uitgevoerd met of zonder lijst, als Fine Art, Giclée of in Chromaluxe.

We overleggen samen hoe jouw werk het beste tot zijn recht komt.

Unica’s zijn aan de voorzijde voorzien van het 1/1 kenmerk en mijn signature. Op de achterzijde het certificaat van authenticiteit, de oplage, datum en naam van het kunstwerk.

Daar is ook ruimte voor het omschrijven van de gelegenheid.

Prijs op aanvraag.

Neem vrijblijvend contact op

Laat je inspireren